.
News Image

Ronn Moss had een zwaar verkeersongeval

Daarom stopte hij met Mooi & Meedogenloos.


Zondagavond is Ronn Moss te gast in het programma van Micha Marah op Ment. Tijdens het programma vertelt de acteur over het ongeval dat hij jaren geleden had. Ronn was samen met zijn vrouw onderweg met de auto. Zij raakten betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Daarbij raakten zowel mijn schouders als mijn hoofd ernstig gewond. Het ongeval had zo'n effect dat ik absoluut niet meer kon functioneren in Mooi & Meedogenloos, ik kon werkelijk niets meer onthouden, vertelt Ronn Moss bij Micha Marah.

We tolden met de wagen 180° rond en kwamen ook nog eens op het rijvak van de tegenovergesteld richting terecht. En dat was symbolisch.. alsof ‘iemand’ ons wou zeggen dat wij van levensrichting moesten veranderen. Je moet luisteren naar de symboliek van dingen die je overkomen. Die symbolen zijn echt wel belangrijk. Er bestaan geen toevalligheden, nooit. Je moet luisteren naar wat er in jouw omgeving gebeurt, gaat Ronn Moss verder.



Uiteindelijk zou het ongeval hem doen besluiten niet langer de rol van Ridge Forrester te vertolken. Ik voelde me tijdens het spelen zeer oncomfortabel. Ik realiseerde me dat ik dit niet kon blijven doen.

Korte tijd later werd Ridge door een andere acteur vervangen.



Hadiemicha, zondagavond om 21 uur op Ment.


Bio van Ronn Moss

Meer Over:

Ronn Moss