.
Ron Cornet en Peter Bulckaen in Familie
donderdag 7 april 2022

Ron Cornet speelt mee in 'Thuis': “Ze moesten mij sympathiek vinden”

Hij speelt de crush van Simonne

We hadden het al een beetje zien aankomen dat acteur Ron Cornet zijn intrede zou doen in 'Thuis'. Hij is de vakantieliefde van Simonne op de cruise, die nu haar relatie volledig onder druk komt zetten. Ron maakte onlangs zijn intrede in de reeks en put inspiratie uit zijn eigen leven om zijn rol zo geloofwaardig mogelijk over te brengen. Ron gooide immers zelf op latere leeftijd zijn leven om voor een andere vrouw.

“Ik kreeg van de regisseur één echte aanwijzing: ‘Wees charmant’. De kijkers moeten Dirk sympathiek vinden. Zulke personages zijn doorgaans niet zo interessant wegens ook saai. Maar ik ben blij met dit aanbod, want door mij gaan de poppen aan het dansen en wordt het toch nog een rol met vlees aan”, lacht Ron in Tv Familie.

Het is geen dagdagelijkse situatie om op oudere leeftijd nog zo verliefd te worden, maar Ron maakte het zelf mee. “Het is een beetje dubbel. Enerzijds is het een overwinning van de liefde, want dan luidt de boodschap: op romantiek staat geen leeftijd. En het heeft iets aandoenlijks. Maar anderzijds heeft het ook een logische keerzijde.”

Bio van Ron Cornet

Meer Over:

Ron Cornet