.
Ron Cornet en Peter Bulckaen in Familie
vrijdag 14 oktober 2022

Ron Cornet: “Dat blijft vreemd en mysterieus”

Hij toont alle respect

Enkele weken geleden maakte acteur Ron Cornet zijn intrede in ‘Thuis’. Hij was de crush van Simonneke, de man waarop zij verliefd werd tijdens de cruise die ze maakte. Voorlopig houdt Simonneke nog de boot af, maar Dirk houdt vol want zijn liefde is nog niet over.

Simonneke heeft een scheve schaats gereden en is dus niet bepaald een echt heilig boontje. Iets wat Ron Cornet ook niet echt is. De kerk en het geloof zijn niet aan hem besteed.

“Ik had al snel door dat het niet de plek was waar ik me ten volle zou ontplooien. Maar ik loop wel zeer graag rond in religieuze gebouwen. Al is het maar voor de stilte die er heerst. De kerk is toch altijd een plek geweest die zich buiten de maatschappij bevindt en op die manier aard ik er wel”, zegt Ron in Primo.

Een grote toewijding aan de kerk heeft Ron dus niet bepaald en hij blijft het vreemd vinden dat sommige mensen hun hebben en houden aan de kerk schenken, ondanks dat ze zelf weinig hebben.

“Die devotie voor de Kerk en God vind ik bijzonder vreemd en mysterieus, maar ik veroordeel het niet. Ik heb respect voor mensen die geloven. Wat niet wil zeggen dat ik het begrijp.”

Bio van Ron Cornet

Meer Over:

Ron Cornet