You are here

Romy en Niels uit The Sky Is The Limit zijn een koppel

24/03/2020 06:36-

Waarom logen zij dan???

De afgelopen weken dook meermaals het gerucht op dat Romy en Niels uit 'The Sky Is The Limit' en koppel zouden zijn. De twee ontkenden dat gerucht steevast, tot nu. Ze kunnen ook niet anders, Dag Allemaal schrijft namelijk dat Niels zijn ex-vriendin aan de kant heeft geschoven en ingeruild heeft voor Romy.

Het is Brenda, de ex van Niels die deze week haar verhaal doet in Dag Allemaal. "Niels heeft mij laten zitten, en is nu samen met Romy. ik snap niet waarom zij daarover heeft gelogen, want ze worden al wekenlang samen gezien. Veel mensen hebben hen zelfs al zien kussen", vertelt de ex-vriendin van Niels met wie hij trouwens een kind heeft.

De afgelopen weken kregen wij meermaals tips binnen waarin stond te lezen dat Romy en Niels kussend gespot werden. Maar het koppel ontkende de geruchten. Nu de ex-vriendin van Niels haar boekje in Dag Allemaal opendoet, neemt het kersverse koppel het heft in eigen handen. "Om de boekskes van morgen voor te zijn.... en sommige mensen ons leven nog interessanter vinden dan de miserie die nu in de wereld is... willek toch persoonlijk laten weten dat Niels en ik samen zijn", schreef Romy maandagavond op Instagram. De twee leerden elkaar pas twee maanden geleden kennen, tijdens de persvoorstelling van 'The Sky is The Limit', nota bene in het huis van Frederik Laeremans.

Dat Romy het nieuws over haar relatie met Niels eerder ontkende, heeft volgens haar te maken met het feit dat zij de ex-vriendin van Niels wou sparen. Tijdens de laatste aflevering van 'The Sky is The Limit' was namelijk nog de babyborrel van dochtertje Jayme Lee te zien.

Meer nieuws over:

The Sky Is The Limit