.
Niels - The Sky Is The Limit
zondag 22 mei 2022

Romy en Niels uit 'The Sky is the Limit': “Op vakantie gaan? Het geld is op”

Hun droom kostte veel geld

Twee jaar geleden sloeg de vonk over tijdens de opnames van het populaire realityprogramma 'The Sky Is The Limit', waarin de avonturen van de Vlaamse beau monde uitgebreid gedocumenteerd worden. Nu zijn Romy en Niels al even lang een koppel. Ze gaven een interview aan Story over hun leven en relatie.

Op het moment van filmen was Romy een succesvolle onderneemster die een eigen kledingzaak, 'Mia Caro', uitbaatte. Niels was actief als oprichter van een poetsbedrijf. Ondertussen baten ze samen, naast de kledingzaak, ook een schoonheidssalon en brasserie uit.

Toen ze een koppel werden, beslisten ze om hun toekomst samen uit te stippelen. Romy was al in het bezit van een bouwgrond en Niels wou graag samen met haar aldaar bouwen.

Intussen is hun droomwoning helemaal afgewerkt en ingericht naar beiden hun smaak. Het riante pand heeft tal van leuke features, zoals een buitenzwembad met aanpalende zitput en een overdekt terras. Die droom kostte natuurlijk bakken vol geld.

Om tijdens warme zomers ontspanning te vinden, hoeven ze dus niet meer de deur uit. Daarover zegt Romy lachend: “We hopen op een mooie zomer, zodat we volop kunnen genieten van ons nieuwe stekje. We hoeven niet naar het buitenland te gaan. Het geld is toch op.”

Download onze app voor Android of iOS