.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 7279
vrijdag 31 mei 2024

Roel Vanderstukken: “Ze had haar bedenkingen bij deze keuze” 

Maar ze steunt hem wel 

Door het overnemen van een eigen restaurant is de grote droom van Roel Vanderstukken uitgekomen. Het is nu wel ontzettend druk voor de acteur en hij moet heel wat plannen zodat hij ook nog genoeg tijd overhoudt voor zijn gezin.

Maar hij moet niet alleen rekening houden met zichzelf, maar wel met de dynamiek en de planning van een heel team.

“Toen het restaurant pas openging, leefde ik bijna met mijn smartphone aan mijn hand gekleefd, omdat ik voortdurend het aantal reserveringen wilde volgen. Ik heb er ook flink wat centen in gestopt, dus wilde ik daarmee wat gemoedsrust kopen, maar inmiddels kan ik het al iets beter loslaten”, zegt Roel in Primo.

De vrouw van Roel, Anne-Sophie, was er niet gerust in dat Roel nog voldoende tijd zou hebben voor zijn gezin. Maar ze wist ook heel goed dat dit een langgekoesterde droom van haar man was.

“Ze had inderdaad haar bedenkingen. Op het moment dat ik de knoop heb doorgehakt, was ze met de kinderen op safari, dus kon ze er niet veel over zeggen. Het was bang afwachten hoe Anne-Sophie zou reageren, maar gelukkig was ze heel goedgezind, mede omdat de safari een geweldige ervaring was. Dus heb ik haar kunnen overtuigen. Uiteindelijk wil je niet sterven met een hoop onvervulde dromen, toch?”