.
Roel Vanderstukken
zaterdag 10 juni 2023

Roel Vanderstukken zat nachtenlang te huilen

“Bij mij was het extreem”

Roel Vanderstukken ziet zichzelf als een heel negatief persoon. “Ik heb in het begin van de relatie met Anne-Sophie gezegd: ‘Ik ben een heel negatief mens, jij een heel positief, ik hoop dat ik je niet te hard meetrek naar mijn kant’”, onthult Roel Vanderstukken.

“Ik heb dat sowieso voor een stuk gedaan, maar ze heeft gewonnen”, bekent Roel aan Het Laatste Nieuws.

De acteur geeft aan dat zijn vrouw het niet altijd even makkelijk heeft met hem. “Dat is ook de reden waarom ik haar ongelofelijk respecteer. Ik heb iemand als Anne-Sophie naast mij nodig. Iemand die me aarding geeft. En die me komt halen als ik op een te donkere plek zit”, aldus Roel.

Als puber was hij bij momenten heel ongelukkig. “Ik kon de wereld niet zo goed begrijpen. Toen ik een jaar of vijftien was, heb ik echt diep gezeten. Elke puber heeft dat, maar bij mij was het extreem. Ik kon daar nachtenlang over huilen”, vertelt Roel aan Het Laatste Nieuws.

“Dat heb ik soms nog: het gevoel dat er zoveel moét. Dat is een strijd. Ik heb een zekere aanleg voor depressie, maar ik doe het mezelf ook aan, gewoon door de manier waarop ik denk”, geeft hij aan.