.
Roel Vanderstukken in Familie
donderdag 2 juni 2022

Roel Vanderstukken: “We wilden dat graag laten zien”

Zijn mening is helemaal veranderd

Het zijn romantische tijden voor Benny Coppens, gespeeld door Roel Vanderstukken, in 'Familie'. De vonk tussen Benny en Samira lijkt stilletjes aan over te slaan en het ziet er naar uit dat we binnenkort een nieuw koppel hebben in 'Familie'. Met Samira, gespeeld door Belinda Voorspoels, komt er wat meer kleur in 'Familie', en dat is een goede zaak.

“Ik vind het een heel plausibele keuze dat Benny aan iemand met een andere huiskleur wordt gekoppeld. Ook al denkt hij rechts, maar dat is omdat hij niet beter weet, zoals veel mensen. Het is makkelijker om te klagen dan ergens over na te denken en tover te praten. Benny zijn idee over mensen met een andere huidskleur is enorm veranderd. Dat wilden we ook laten zien”, legt Roel uit in Story.

In 'Familie' had Benny er erg veel voor over om Samira haar hart te veroveren. Zijn personage ging zelfs op dieet. “Maar zoals je kan zien, ben ik zelf niet op dieet. Maar dat hoeft ook niet, ik voel me goed zoals ik ben. Ik let op mijn eten en ga regelmatig eens sporten. Ook met mijn hart is alles in orde nadat ik vijf jaar geleden een hartaanval kreeg.”

Download onze app voor Android of iOS