.
Roel Vanderstukken in Familie
donderdag 26 mei 2022

Roel Vanderstukken is meer en meer Benny

Hij kan Benny niet meer missen

Oorspronkelijk zou Benny maar twee seizoenen meedraaien in ‘Familie’. Intussen staat acteur Roel Vanderstukken echter al 10 jaar op de set in Boortmeerbeek. Het afgelopen decennium leerde de acteur veel bij van zijn personage. Dat vertelt hij zelf in TeVe-Blad.

“Benny blijft rustig en maakt zich ook niet druk in alles. Die zou eerder beginnen te lachen”, klinkt het bij Vanderstukken. Die levensvisie probeert de 45-jarige acteur ook meer en meer toe te passen in zijn persoonlijk leven. “Met klagen en zagen kom je niet vooruit in het leven. Ik ben veel milder geworden en kan makkelijker loslaten.”

Dat Roel de zaken een stuk gemakkelijker relativeert, heeft ook te maken met de gezondheidsperikelen waarmee hij enkele jaren geleden kampte. “Met mijn hart is alles in orde nadat ik vijf jaar geleden een hartaanval kreeg”, stelt de acteur ons gerust.

Roel Vanderstukken zit goed in zijn vel. Naar eigen zeggen let de acteur op zijn eten en sport hij regelmatig. In tegenstelling tot zijn personage Benny is Roel Vanderstukken zelf niet op dieet, geeft hij grappend toe aan TeVe-Blad.

Ook het komende jaar kunnen de fans van ‘Familie’ nog genieten van het personage Benny. Roel Vanderstukken tekende onlangs bij voor een jaar. “Ik zie dat personage doodgraag en ben hem nog lang niet beu”, besluit de acteur.

Bio van Roel Vanderstukken

Meer Over:

Roel Vanderstukken