.
Roel Vanderstukken in aflevering 7231 van familie
zondag 18 juni 2023

Roel Vanderstukken is blij dat zijn leven ooit stopt

Voor hem is ooit doodgaan een goeie zaak

Roel Vanderstukken is enorm dankbaar voor het feit dat het leven eindig is. “Het feit dat je doodgaat is wat het leven de moeite waard maakt. Anders zouden we zomaar wat aanmodderen”, vertelt Roel aan Het Laatste Nieuws.

Maar het meest dankbaar is hij nog voor zijn kinderen. “Wat ik daarvoor voel, dat is onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn van onschatbare waarde, maar dat zullen ze natuurlijk nooit beseffen”, onthult Roel aan Het Laatste Nieuws.

“Als ik belangrijke beslissingen moet nemen, volstaat het om even aan hen te denken. Die jongens maken van mij een beter mens”, geeft de acteur toe.

In 2017 kreeg Roel twee overbruggingen. Dat heeft zijn dankbaarheid voor het leven nog versterkt. “Ik maak me minder druk in kleine dingen. Ik rook nog af en toe een sigaret, ik werk hard en ik leef er niet altijd naar”, aldus Roel.

“Ik had me dat nochtans anders voorgenomen. Ik gun het mezelf. Mijn therapeut zei daarover: ‘Die sigaret is niet goed, maar wat nog slechter is, is dat je je er slecht bij voelt. Want dan wordt ze toxisch. Probeer er dan liever van te genieten”, vertelt Roel Vanderstukken.