.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 7232
vrijdag 6 oktober 2023

Roel Vanderstukken: “Ik ben niet over één nacht ijs gegaan”

Ze gaf haar zegen

Sinds enkele weken heeft Roel Vanderstukken een nieuwe uitdaging in het leven. Hij heeft nu een eigen brasserie geopend en dat in de buurt van de opnamestudio van ‘Familie’. Zo kan hij beide jobs met elkaar combineren.

Ook de vrouw van Roel, Anne-Sophie, heeft haar zegen gegeven bij deze nieuwe uitdaging. En dat terwijl ze het in het verleden nog niet zo goed zag zitten dat hij met een restaurant zou beginnen.

“Mijn plan was toen om iets kleins op te starten en daar zelf in te staan koken of de meer praktische kant op mij te nemen. Dat betekent dat om 6 uur ’s morgens de leveranciers ontvangt en pas om 2 uur ’s nachts weer de deuren achter je dichttrekt. Ze vreesde dat we elkaar amper nog zouden zien en dat ons huwelijk het niet zou overleven”, legt Roel uit in Story.

Bij deze nieuwe kans heeft Roel haar verzekerd dat het niet de bedoeling is dat hij elke dag in de zaak zou zijn en dat het een goed draaiend restaurant is.

“Bovendien vertrouwt ze me genoeg om te weten dat ik niet over één nacht ijs ben gegaan. Ze is echt enthousiast en steunt me waar ze kan.”