.
Roel Vanderstukken
vrijdag 18 november 2022

Roel Vanderstukken: “De trotse papa bleef de bovenhand halen”

Hij stond met zijn zoon op de set

Familie op de set van ‘Familie’, voor sommige acteurs gebeurt het wel eens. Recent nog zagen we Sam Van Den Bossche verschijnen in de reeks in de rol van Finn. Zij is de dochter van acteur Jan Van Den Bossche, die Zjef speelt.

Maar in 2019 stond er al eens een vader met zijn kind op de set. Dat waren Roel Vanderstukken en zoon Toots Vanderstukken. Hij speelde de rol van Rikske, de zieke zoon van Johan, gespeeld door Christophe Stienlet.

Maar er blijft een connectie tussen Roel en Christophe Stienlet. Want weet je wie de rol van Vince speelde, de pleegzoon van Benny en Robyn? Juist Tristan Stienlet, de zoon van Christophe Stienlet.

Roel vond het in ieder geval heel erg leuk om samen met zijn zoon op de set te staan. Al was het in het begin erg moeilijk om het van zich af te zetten.

“Ik was nog iets te veel papa van Toots, terwijl ik moest overschakelen naar mijn personage Benny. Ik betrapte mezelf erop om mijn zoon voortdurend in de gaten te houden. Dat was de trotse papa die de bovenhand bleef halen.”