.
Roel Van Bambost
maandag 5 december 2022

Roel Van Bambost: “Ze weet dat ik ongelukkig zou worden”

Hij treedt nu alleen op

52 jaar lang trokken Miek en Roel Van Bambost Vlaanderen en Nederland rond om er op te treden. Tot Miek besloot dat het genoeg was geweest. Zij was het vele rondrijden beu.

“Miek stond wel nog graag op een podium, maar naar een optreden rijden vond zij te veel gedoe. Zij zat ook altijd gestresseerd in de wagen. Jammer, omdat wij tot dan toe 52 jaar hadden opgetreden als duo”, zucht Roel in Dag Allemaal.

Dat Miek wou stoppen met optreden was geen reden van Roel om er zelf ook mee op te houden. En dat mocht Miek ook niet van hem verwachten.

“Ik doe het nog altijd veel te graag. Miek vindt dat ook niet erg. Al zucht ze weleens als ik naar een optreden vertrek. ‘Alweer?’ Maar ze weet ook dat ik ongelukkig zou worden als ik het niet meer zou doen.”

Dat was dus heel jammer voor de fans die de twee graag als duo zagen optreden. Zeker de eerste twee jaar ging het voor Roel moeilijk. “Het was moeilijk om aan ons publiek verkocht te krijgen dat ik alleen optrad. De boekingen waren toen een pak minder. Ik had het daar moeilijk mee. Maar ik begreep wel dat de fans ontgoocheld waren.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Roel Van Bambost en Miek en Roel