.
News Image

Robin Schultzop podium met David Guetta

Robin Schultz op 10de editie van ‘Legendz feat. David Guetta’ op 16 oktober aanstaande.


De 10de editie van ‘Legendz feat. David Guetta’ op vrijdag 16 oktober aanstaande zal niet ongemerkt voorbij gaan. De Franse top dj beloofde enkele weken geleden voor een verrassing te zorgen. Hij hield zijn woord door de Duitse dj en producer Robin Schulz zélf als supporting act uit te nodigen. Robin Schulz is samen met David Guetta één van de bekendste en populairste dj’s van het moment. Met een spectaculaire productie, hun grootste hits én 15.000 uitzinnige fans in de grootste festivaltent van Europa wordt het zeker en vast een legendarische Legendz editie !



Robin Schulz is één van de ‘hotste’ dj’s van het moment. Hij was al heel wat jaren een begrip in de Duitse electro scene voor hij in 2013 het grote publiek bereikte met zijn remix van Waves van de Nederlandse zanger Mr. Probz. In 2014 kwam de grote doorbraak met Prayer in C, een remix van de Franse band Lilly Wood & The Prick. Zijn meest recent hit is Headlights. Al deze nummers stonden wekenlang in de hitlijsten overal in de wereld. Samen met David Guetta behoort hij tot de meest gevraagde dj’s ter wereld. Hij draait in de bekendste clubs en de grootste zomerfestivals.



Momenteel werkt Robin Schulz aan zijn lang verwachte 2e album. Het album, dat ‘SUGAR’ gaat heten, komt op 25 september uit. Zijn optreden in België is dan ook het eerste na het uitbrengen van dit album!



Wat begon op 8 september 2006 als een bescheiden party voor 3.500 feestvierders, groeide in 2015 uit tot het grootste nightlife event ooit in Luik (Ans). Want net zoals David Guetta op 10 jaar tijd uitgroeide tot een echte wereldster, zo werd ‘Legendz feat. David Guetta’ een vaste afspraak de fans én voor de Franse top dj zelf. Dit jaar verhuist het event naar een enorme festivaltent in Ans en keert David Guetta terug naar zijn roots, want zijn moeder is afkomstig van Luik. Om die speciale band met zijn fans te vieren, nodigde David Guetta dus Robin Schulz uit om samen een onvergetelijke 10de editie te vieren.


Bio van David Guetta en Robin Schulz