.
Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert
maandag 15 april 2024

Robin Keyaert: “Ik schrok ervan hoe snel het kon gaan”

Hij kon de huishuur niet betalen

Als MNM-dj en presentator zal de bankrekening van Robin Keyaert niet meteen een dieptepunt bereiken. In zijn studententijd was dat af en toe wel eens anders. Zo kwam hij wel eens in de problemen om zijn huur te betalen.

“Het laagste wat ooit op mijn rekening stond was 58 euro. Heel specifiek, maar ik moest mijn huishuur zelf betalen en schrok hoe snel geld van een rekening kan lopen. Ik verdiende geld door gitaar te spelen op straat. Een gedoe om het kleingeld op de bank te zetten. Het leverde wel meer op dan mijn job als gids in het Diamantmuseum”, zegt hij in Nina.

Gelukkig zijn die tijden voorbij en kan Robin nu zonder zorgen naar de winkel. En hij moet toegeven dat er al eens iets gênants in zijn winkelkar ligt.

"Pokémon-kaarten. Ik vind het leuk om zo'n pakje lang in de auto te leggen en te dromen dat er misschien een zeldzame kaart in zit die duizenden euro's waard is. De kans is klein. En die kaarten zijn speelgoed voor kinderen. Ik ben dertig. Ik reken ze telkens apart af en zeg aan de kassa dat het voor mijn neefje is."

Bio van Robin Keyaert

Meer Over:

Robin Keyaert