.
Robby Longo
vrijdag 16 september 2022

Robby Longo zoekt troost na verlies kindje

"Met kinderen zou dat moeilijk zijn"

Hoewel Robby Longo er altijd van gedroomd heeft om papa te worden, zal zijn droom nooit waar worden gemaakt. Zijn toekomstige vrouw Melissa kan geen kinderen krijgen en dus heeft het koppel besloten om die droom uit hun hoofd te zetten.

“Twee schoonzussen van Melissa waren op hetzelfde moment zwanger. Die hebben allebei een kindje gekregen. Dat was heftig. We hebben even aan adoptie gedacht, maar dat zagen we uiteindelijk niet zitten. Als het op de natuurlijke manier niet gaat, hoeft het voor mij niet”, zegt Longo in Dag Allemaal.

Robby en Melissa hebben er zich bij neergelegd en gaan weer verder met hun leven. Gelukkig hebben ze ook heel wat neefjes en nichtjes die graag bij hen gaan ravotten.

“We kunnen nu ook meer andere dingen doen. Meer op verlof gaan bijvoorbeeld. En we leven ons uit in de paardensport. Als Melissa tien dagen naar Texas wil met haar vriendinnen, dan doet ze dat. Met kinderen zou dat moeilijk zijn.”

Het leven gaat inderdaad verder en Robby is dan ook nog gewoon aan het werk als vrachtwagenchauffeur. “Vlak voor corona heb ik m’n eigen transportbedrijf opgestart. Ik doe dat graag, met een truck rijden. Ik vind dat rustgevend.”

Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo