.
Robby Longo
zaterdag 1 oktober 2022

Robby Longo: “Ik heb gehuild van trots”

Ze is goed in wat ze doet

9 jaar geleden maakte Vlaanderen kennis met de zingende cowboy Robby Longo. Hij was één van de kandidaten van ‘The Voice Van Vlaanderen’ en deed het bijzonder goed voor team Natalia. Hij schopte het tot in de finale en mocht zelfs een debuutplaat opnemen.

De laatste tijd leek het even stil rond Robby, maar hij is nu helemaal terug. Hij lanceert nu zijn nieuwe single ‘Working Overtime’, een nummer geschreven door Jan Leyers en Michael Garvin.

“Noem het gerust een comeback en ook een geslaagde comeback. Het nummer wordt flink gedraaid op Radio2 en dat doet me veel plezier”, zegt de cowboy in Dag Allemaal.

Na al die jaren vond Longo ook het liefdesgeluk bij Melissa. Zij zijn nu ondertussen 7 jaar samen en delen een liefde voor paarden.

“We doen ook mee aan wedstrijden en zijn net terug van het Europees kampioenschap American Paint Horse in Duitsland. Melissa is daar zelfs in de top 10 geëindigd. En vorig jaar was ze zelfs Europees kampioen. Ik huil niet rap, maar toen heb ik geweend. Ik was zo fier op haar.”

Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo