.
Rob Vanoudenhoven
dinsdag 25 januari 2022

Rob Vanoudenhoven: “Hij zette een journalist de zaal uit”

Hij was behoorlijk onder de indruk

Nog voor Rob Vanoudenhoven bekend werd bij het grote publiek werkte hij achter de schermen voor Chris Van den Durpel. Hij was er de scenarist van de man en had werk in overvloed. Dankzij zijn job bij Chris maakte Rob kennis met de keerzijde van bekend zijn.

“Ik weet dat Chris een paar keer met de pers in de clinch heeft gelegen. Ik herinner mij een persconferentie waarop hij razend is geworden op een journalist: die mens moest de zaal uit. Ik vond dat toch maar rare toestanden. Chris was iemand die het liefst met rust gelaten wilde worden. Door één van zijn typetjes is hij één van de bekendste mensen van Vlaanderen geworden en daar had hij het denk ik heel moeilijk mee”, vertelt Rob in Humo.

Rob vond bekend worden best spannend en wist niet wat hem te wachten stond. “Maar in alle eerlijkheid, ik heb er niet zoveel van gemerkt. De eerste jaren was ik voortdurend aan het werken en ik had geen tijd om te genieten. Het enige dat na een tijd veranderde, was dat iedereen naar mij b begon te loeren.”

Bio van Rob Vanoudenhoven

Meer Over:

Rob Vanoudenhoven