.
News Image

Rob Vanoudenhoven centrale gast bij Evy Gruyaert op Nostalgie

40 Something met Rob Vanoudenhoven


Vlaanderen maakte afgelopen zaterdag kennis met het nieuwe radioprogramma van Evy Gruyaert op Nostalgie: “40 Something”. Daarin praat Evy elke week met een centrale gast over de mijlpalen in hun leven.

Met Dina Tersago zorgde dat in de eerste aflevering voor hartverwarmende, vrolijke en herkenbare gesprekken. Deze week legt Rob Vanoudenhoven zijn hart en mijlpalen bloot bij Evy.
Evy: “Rob kennen we natuurlijk allemaal als de zeer populaire TV-personality uit de XII Werken, Alles kan Beter en zoveel meer onevenaarbare momenten op het scherm. Sinds kort mag ik hem ook “collega” noemen want Rob heeft als “vriend van de ochtend bij Seb” elke dinsdag een rubriek op Nostalgie. En ik kijk er heel erg naar uit om meer te weten over de mens Rob”
Elke week kiest Evy’s gast 3 Classics die zijn of haar leven op de één of andere manier beïnvloedde. Rob koos voor X,Y,Z. Het verhaal achter die keuzes hoor je zaterdag bij Evy.
Rob: “In mijn theatershow “Het XIII Werk” geef ik al een stukje meer Rob bloot dan alombekende TV-momenten. Maar de vragenlijst van Evy gaat nog een stuk verder. Als dat maar goed afloopt deze zaterdag.“
40 Something. Zaterdag van 10u tot 12 bij Nostalgie.

Download onze app voor Android of iOS