.
News Image

Rob de Nijs opnieuw in Lotto Arena

Rob de Nijs komt opnieuw naar de Lotto Arena.

Op zaterdag 11 oktober 2014 staat Rob de Nijs met zijn uitgebreide live band 'Pur Sang' op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen voor het unieke concert 'Tussen Rock & Romantiek'. Rob keert dus met veel plezier terug naar de plaats waar hij en het talrijk aanwezige publiek vorig jaar zo'n onvergetelijke avond beleefden.

Op 22 juni 2013 streek levende legende Rob De Nijs voor het eerst in zijn imposante en rijkgevulde carrière neer in de Lotto Arena te Antwerpen. Het uitverkochte jubileumconcert 'Rob 70' werd een magische muzikale avond, waarin Rob en zijn live band het publiek meenamen doorheen meer dan een halve eeuw Nederlandstalige muziekgeschiedenis.

"Je zou misschien denken dat ik ondertussen al zowat alles moet meegemaakt hebben in mijn carrière, en niet snel meer van m'n stuk te brengen ben…nou, niets was minder waar vorig jaar in de Lotto Arena", blikt Rob met veel plezier terug. "Ik ben het podium afgelopen, ben gaan zitten in de kleedkamer en ik kan je vertellen dat het een hele poos geduurd heeft alvorens de adrenaline uit m'n lijf verdwenen was. Zo'n ontvangst van het publiek, dat enthousiasme gedurende het ganse concert, en dan de dankbaarheid en die staande ovatie na afloop…dat doet wat met een oude krijger hoor (lacht). Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op 11 oktober opnieuw voor mijn schitterende Vlaamse publiek op dat podium te kunnen staan", aldus Rob de Nijs.

Rob de Nijs - 'Tussen Rock & Romantiek' op zaterdag 11 oktober 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen, een uniek topconcert dat u niet kan en wil missen!! Bestel nu uw tickets via 070-345 345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com

Download onze app voor iOS of Android