.
Rikkert
zaterdag 16 juli 2022

‘Rikkert’ zorgt voor een ‘Een nieuwe start’

Eric Flanders slaagt nieuwe weg in.

Het is nu éénmaal zo dat levenservaring en het openstaan voor nieuwe dingen ervoor kunnen zorgen dat smaken veranderen. Mensen worden vaak ook moediger. Ze durven nieuwe uitdagingen aan, ze durven te springen!

En dat is precies wat Rikkert nu doet! We kunnen niet ontkennen dat zowel het muziekgenre als de looks van Eric Flanders een serieuze verandering hebben ondergaan.

Alhoewel Eric Flanders zeer trots is op zijn muzikaal verleden vond hij toch dat het tijd werd voor een volledige nieuwe start en dit onder de artiestennaam Rikkert.

Zijn nieuwe single is helemaal up to date! Een gloednieuw nummer dat speciaal voor Rikkert werd geschreven door Joes Brands en Geert Vanloffelt. Een tof uptempo nummer en een echte oorwurm.

Rikkert, een nieuwe naam met 30 jaar ervaring op de teller! Hij weet dus als geen ander dat kiezen voor de muziekwereld niet eenvoudig is. Het is soms een hard, rare en vaak onbegrijpelijke wereld. Je kent als artiest veel ups maar ook heel veel downs.

Met zijn nieuwe single die de toepasselijke titel heeft ‘Een nieuwe start’ laat hij iedereen weten dat hij wel tegen een stootje kan en blijft geloven in het mooie van muziek.

De single ‘Een nieuwe start’ is verkrijgbaar als digitale download op iTunes en spotify enz..

Bio van Eric Flanders

Meer Over:

Eric Flanders