.
News Image

Rikkert Van Dijck en Erik Goris duiken het theater in

En daar kijken zij enorm naar uit.


Rikker van Dijck heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Samen met Erik Goris was hij bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe tragikomsicche productie: 'Tie Break'. Tijdens het eerste weekend van september kan je de twee acteurs aan het werk zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.



Twee vrienden boekten een trip naar Londen om zowel een popconcert in Wembley als hét tennistornooi Wimbledon bij te wonen. Heel hun sociaal leven draait rond de sportclubs waarin ze beiden actief zijn. Hun vriendschap lijkt onverbrekelijk. Is er harmonie tussen hen, zijn ze gelijkwaardig ? Ze hebben elkaar hoe dan ook erg nodig. Ze leefden intens naar dit ‘weekendje-onder-maten’ toe omdat ze heel wat hebben bij te praten. Met humor en drank raken ze ongewild fundamentele waarden aan, verbloemd door het sportjargon. Muziek, voetbal en tennis als metafoor voor hun levensvisies. Een tragikomische excursie die hun karakters fileert. Maar zal hun vriendschap overleven ? Over de duurzaamheid van een intense mannenvriendschap, die boven elke relatie staat...of toch niet ?



'Tie Break' is vlot, onderhoudend, grappig maar zonder de ernst van precaire situaties te willen ondergraven…



Praktisch:

Vrijdag 4 en zaterdag 5 september om 20u15

Zondag 6 september om 15u00

Fakkeltheater , Rode zaal , Hoogstraat 12

2000 Antwerpen

reservatie: 070 24 60 36 of www.fakkeltheater.be

Plaatsen beperkt door coronamaatregelen , deze voorstelling wordt op een veilige manier en volgens alle veiligheidsnormen georganiseerd !


Bio van Rikkert Van Dijck en Erik Goris