.
Rik Verheye
donderdag 18 april 2024

Rik Verheye openhartig over kinderwens: “Ik wil dat compenseren”

Maar er is een probleem

Sinds Rik Verheye een relatie heeft met Manon is hij een echt kattenmens geworden. Hoewel hij het vroeger verschrikkelijk vond toen zijn vriendin tegen haar kat praatte, doet de acteur het nu zelf ook.

“Als hij mijn stem hoort, komt hij meteen kijken naar de camera”, lacht de acteur in Het Laatste Nieuws.

Ook in het tweede seizoen van ‘Nonkels’ krijgt Riks personage, Willy, te maken met een kat. Daar is het nieuwe huisdier de voorbode van gezinsuitbreiding bij Willy’s gezien. En dat zou ten huize Verheye ook wel eens het geval kunnen zijn.

“Ik wil later graag kinderen. Mijn papa stierf toen ik jong was, dus ik heb zelf geen vader gekend. Ergens wil ik dat misschien compenseren. Ook Manon wil graag mama worden. Het grootste probleem? Die drukke agenda. Een voetbalclub overnemen, een huis verbouwen, het is best druk nu.”

Een kind vraagt natuurlijk veel van je tijd en dan is er misschien geen tijd meer voor een derde seizoen van ‘Nonkels’. Maar hoe zit het nu? “Een derde seizoen van 'Nonkels' behoort zeker tot de mogelijkheden. Het zal dus nog niet voor meteen zijn, een kind. Alles op zijn tijd.”

Bio van Rik Verheye

Meer Over:

Rik Verheye Nonkels