.
Rik Verheye
maandag 5 februari 2024

Rik Verheye: “Ik had geen behoefte aan iemand”

Maar hij zette toch de stap

Nog niet zo heel lang geleden vond Rik Verheye het liefdesgeluk bij Ella Leyers. Die relatie was jammer genoeg van korte duur. Maar ondertussen is de acteur opnieuw heerlijk verliefd. De gelukkige is Manon, een West-Vlaamse, net zoals Rik.

Rik heeft geluk dat Manon voor hem is gevallen, want zij had niet meteen interesse in hem. Maar door een gemeenschappelijke vriend, kwamen ze toch samen.

“Vorig jaar kreeg ik plots een berichtje van een vriend: ‘Ik denk dat ik iemand voor je heb’. Maar eerlijk gezegd was ik niet op zoek en had ik eigenlijk geen interesse”, zegt Manon in Het Laatste Nieuws.

En ook Rik moet eerlijk zijn. Hij moet toegeven dat hij op dat moment op vakantie was met dié gemeenschappelijke vriend.

“Maar toen hij me op een terras in Valencia vertelde, was ik echt niet geïnteresseerd. Het was mij allemaal even genoeg geweest. Heel Vlaanderen had de voorgaande maanden mijn leven kunnen lezen in de boekjes en in de kranten. Ik wilde me gewoon amuseren en had even geen behoefte aan iets of iemand.”

Bio van Rik Verheye

Meer Over:

Rik Verheye