.
Rik Verheye
vrijdag 16 juni 2023

Rik Verheye: “Dat had ik nooit gekund”

Hij leert genieten van de rust

Een tijdje geleden waren Ella Leyers en Rik Verheye nog een mooi en gelukkig koppel. Maar na een relatie van zes maanden kwam er ook een einde aan dat liefdesgeluk. Een breuk is nooit leuk, maar het gaat gelukkig al veel beter met Rik.

“Ik ben zelden zo gelukkig geweest als nu. In die zin dat ik, door die hectische periode, heb beseft dat er méérdere pilaren zijn waarop mijn geluk steunt en bestaat: mijn werk, mijn plek bij Woestijnvis, mijn maten, mijn familie. In zo’n situatie wordt het exponentieel zichtbaar hoe hard zij er voor je zijn”, glimlacht Rik in Het Laatste Nieuws.

Zijn vrienden en familie hebben hem heel erg gesteund en waren er voor hem wanneer hij het nodig had. En door de breuk heeft hij ook meer rust gevonden in zijn leven.

“Een avondje alleen in de zetel zitten? No fucking way dat ik dat vroeger gekund zou hebben. Maar ik kan nu intens gelukkig zijn om naar Knokke te rijden, wetende dat er niemand is. Pas als je goed kan zijn met jezelf, kan je ook goed zijn met anderen.”

Bio van Rik Verheye en Ella Leyers