You are here

Rik Boey palmt avond in bij Q-Music

02/02/2015 09:19-

Q-dj Rik Boey start met interactief laatavond programma: @RikBoey.

Vanaf vandaag, 2 februari 2015, neemt Q-dj Rik Boey de laatavond over bij Q-music. Rik presenteert voortaan van maandag tot donderdag tussen 22u en 00u @RikBoey. In dit interactieve programma staan dé hits van het moment centraal en speelt hij tussendoor - met een knipoog - in op de actualiteit. Rik krijgt in het programma gezelschap van nieuwsmeisje Violette Goemans.

Rik Boey: “Eerlijk? Ik verkies het om ú-ren rond te surfen en naar muziek te luisteren in plaats van op een deftig tijdstip naar bed te sloffen (lacht). Ik hoop dat ik daarin niet de enige ben, want ik wil die luisteraars ’s avonds vergezellen met een jonge playlist vol nieuwe muziek. Daarnaast nodig ik iedereen graag uit om mee te praten over de actua van de dag. Alle lijnen staan open!”

Rik wordt in @RikBoey bijgestaan door een zogenaamde side-Rik: nieuwsstem Violette Goemans, die samen met hem op zoek gaat naar de trending topics van elke dag. Naast de nieuwste muziek die passeert, laat Rik de opvallendste quotes die hij overdag geselecteerd heeft, los op de luisteraar. Elke avond speelt hij ook een ‘Quotequiz’ waarbij luisteraars een late night snack kunnen winnen door te raden hoe een opvallende quote precies verder gaat. En op donderdag is er traditioneel een rubriek met de leukste radiobloopers van de afgelopen week.
Rik heeft zijn eerste stappen als Q-dj al een tijdje geleden gezet met o.a. het weekendprogramma ‘Best of Q’. Vanaf vandaag, maandag 2 februari, is hij van maandag tot donderdag van 20u tot 00u opnieuw aan zet bij Q-music. Iedereen kan Rik ook volgen via Twitter (@rikboey), Instagram (@RikBoey), Facebook (Rik Boey), Vine (Rik Boey) en Snapchat (rikboey).

@RikBoey met Q-dj Rik Boey
Nieuw vanaf vandaag, maandag 2 februari 2015
Van maandag tot donderdag tussen 22u en 00u bij Q-music

Meer nieuws over:

Rik Boey, Violette Goemans, Q-Music

Gerelateerde bio's: