.
News Image

Rihanna verhuist naar Pukkelpop!

Rihanna met Big Sean op Pukkelpop.
De Anti World Tour van Rihanna en special guest Big Sean houdt op donderdag 18 augustus 2016 halt op de Pukkelpopweide. Rihanna zal er headlinen op de Main Stage.

Rihanna is één van de meest getalenteerde zangeressen ter wereld. Ze brak wereldwijd door met Pon de Replay en scoorde monsterhits met o.a. Umbrella, We Found Love, FourFiveSeconds en Bitch Better Have My Money. BadGalRiri, zoals ze zichzelf noemt op haar Instagram account, werkte o.a. samen met Drake, Kanye West en Coldplay. Rihanna is de best verkopende digitale artiest ooit met 210 miljoen digitale tracks op de teller wereldwijd. Ze bracht 7 albums uit op 7 jaar tijd, scoorde 13 nummer één hits en is de best bekeken artiest op Vevo/YouTube met maar liefst 7 biljoen views. Ook aan vrienden geen gebrek, ze zijn maar liefst met 81 miljoen op haar Facebookpagina.
Special guest bij Rihanna is Big Sean. Big Sean is een Amerikaanse rapper en Kanye Westprotégee uit Detroit. Met 3 albums inclusief indrukwekkende collab-lijst (o.a. John Legend, Pharrell, Wiz Khalifa en Lupe Fiasco) is hij een perfecte match met Pukkelpop .

De Rihannafans die een kaartje voor Werchter Boutique op 21 juli hadden gekocht, krijgen voor de start van de officiële ticketverkoop toegang tot een exclusieve Rihanna Pukkelpop presale. Meer informatie daarover volgt later maar de Rihanna Navy hoeft zich alvast geen zorgen te maken, hun ticket is verzekerd. Concrete informatie over de ticketverkoop volgt binnenkort.

Bio van Rihanna en Jay-Z

Meer Over:

Rihanna Jay-Z