.
News Image

Rick Astley komt naar ons land

Hij concerteert in de AB.


Op 21 september 2018 komt Rick Astley in de Brusselse Ancienne Belgique bewijzen dat hij ons nog steeds niet opgegeven heeft. Na een sabbatical van (iets meer dan) tien jaar treedt Astley sinds enkele jaren terug als 'recording artist’ op de voorgrond.

In de UK was '50’ (zijn achtste plaat) meteen goed voor de eerste plaats in de lijst met best verkochte cd’s. Een eer die Rick ook in 1987 te beurt viel toen hij met 'Whenever you need somebody’ debuteerde. Ondertussen verkocht Astley meer dan 40 miljoen platen en heeft heel wat hits gescoord. Zo is hij de eerste mannelijke artiest van wie de eerste 8 singles een plaats veroverden in de UK top tien.

Zijn meest tot de verbeelding sprekende single is 'Never gonna give you up’ waarmee hij op 21-jarige leeftijd begon. De single werd nummer 1 in 16 landen en ging twee decennia later als 'rickrolling’ een nieuw leven leiden op het internet. Het leverde hem een legioen nieuwe fans op die de laatste jaren voor volle zalen zorgden in onder andere Argentinië, Japan, Australië en de UK.

Op 21 september zullen de Belgische fans zich kunnen laven aan soulvolle live versies van de hits (keuze uit 'Hold Me In Your Arms’, 'She Wants To Dance With Me’, 'Take Me To Your Heart’, 'The Ones You Love’, 'Cry For Help’, 'Hopelessly’ en 'Never gonna give you up’), nummers uit zijn nieuwe plaat, 'Beautiful Life’, die op 20 juli dit jaar verschijnt en een handvol verrassende covers. Verschiet niet als ook AC/DC en The Temptations de revue passeren.

De voorverkoop van dit concert start op vrijdag 8 juni om 9u via greenhousetalent.be. Mis het eighties feest van 2018 niet!


Bio van Rick Astley

Meer Over:

Rick Astley