.
Riadh Bahri
dinsdag 29 november 2022

Riadh Bahri was als de dood om op te vallen

Als puber naar de dokter voor hormonenkuur

Riadh Bahri werkt als journalist en nieuwsanker voor het late journaal op VRT en kwam pas enkele jaren geleden uit de kast.

Sindsdien durft hij meer en meer zichzelf te zijn. “Ik conformeer me niet meer aan wat anderen van me verwachten”, zo vertelt hij aan Gazet van Antwerpen.

“Als je mij vraagt wat mannelijkheid is, dan kan ik daar zelfs geen definitie meer op plakken. Het is maar hoe iedereen het voor zichzelf invult, onthult Riadh Bahri. Hij had lang complexen over het feit dat hij geen diepe stem heeft. “Ik ben als puber nog naar de dokter getrokken met de vraag of ik geen hormonenkuur kon nemen daarvoor”, onthult Riadh Bahri aan Gazet van Antwerpen.

Nu zijn er echter luisteraars die zeggen dat hij een zachte, aangename stem heeft en heeft hij er dus vrede mee dat hij geen zo’n lage bariton heeft.

Ik was lang als de dood te vrouwelijk over te komen en als gay bestempeld te worden. Daarom droeg ik ongeïnspireerde ruitjeshemden, een jeans, kostuumschoenen, alles om niet op te vallen en te verdwijnen in het hokje van wat mannelijk genoeg was, aldus Riadh Bahri.

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri