.
News Image

Repetities voor A Bomma van start

Drukke tijden in Theater Elckerlyc.


Op 18 november gaat A BOMMA!, een stuk van De Komedie Compagnie, in première in Theater Elckerlyc. Het publiek geniet van een losbandige komedie waarin een familie van frituristen de meest bizarre tijden beleeft dankzij hun “bomma”, gespeeld door Carry Goossens. De repetities zijn volop bezig. Hét perfecte moment voor de producent en cast om een stand van zaken te geven aan de pers. Op het menu: een professionele frietbakles!


Regisseur Robert Sian verzamelde zijn troepen en gaf present met acteurs Carry Goossens, Bert Cosemans, Johny Voners, Leen Dendievel, Anke Helsen, Kadèr Gurbuz en Geert Dehertefelt bij groothandel Trappeniers Food Service te Merksem. Na een toelichting door artistiek leider Dirk Van Vooren over de verschillende producties van De Komedie Compagnie en een introductie op de cast en het stuk A BOMMA! van Douglas Maxwell door regisseur Robert Sian was het vooral uitkijken naar een heuse inleefsessie frietjes bakken in Frietkraam “Het Hete Frietje” waarin acteurs Bert Cosemans en Johny Voners onder het alziende oog van Carry Goossens en de complete cast leerden én mochten uittesten hoe de perfecte friet eruit hoort te zien.A BOMMA! is een losbandige, nieuwe komedie over een duivelse 100-jarige oma die letterlijk alleen nog maar leeft om te eten. Ze heeft de frituur van haar familie al failliet gegeten maar dat belet haar niet om haar zoektocht naar eten verder te zetten waarbij ze zich een weg baant in de vele keukenkastjes. We leven in 1976 en de vader des huizes wil de trots van de familie herstellen. De frituur gaat terug open in afwachting van een bezoek van Koning Boudewijn voor zijn 25-jarig jubileum als koning der Belgen.


Tickets via www.dekomediecompagnie.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max 0,30/min)

Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Bio van Dirk Van Vooren

Meer Over:

Dirk Van Vooren