.
Remi en Diede
donderdag 10 maart 2022

Remi en Diede uit K2 Zoekt K3 brengen 'Nog even' uit

Wat een mooie samenwerking.

Remi & Diede uit ‘K2 zoekt K3’ brengen, na een toch wel avontuurlijk jaar, hun allereerste single uit.

Remi De Smet (20) & Diede van den Heuvel (21) vonden in elkaar een muzikale buddy tijdens ‘K2 zoekt K3’. Al snel was duidelijk dat de twee het goed met elkaar konden vinden, een muzikale samenwerking bleef dan ook niet uit. Het idee om samen de muziekstudio in te duiken ontstond snel en met hun eerste single ‘Nog Even’ werd hun ambitieuze droom realiteit.

“We mogen doen wat we het allerliefste doen en dat willen we iedereen enorm aanraden, want daar komen de mooiste verhalen uit. Als er zich een deur sluit, gaat er ergens anders wel weer een open. Door die deur hebben we meteen gekeken en ‘Nog Even’ is daar het resultaat van. We hebben uren plezier gehad aan het creëren van onze eerste single en zijn dan ook super trots om deze nu aan jullie te mogen voorstellen. We hopen dat we veel mensen kunnen inspireren en dat men zich kan herkennen in onze tekst.”

Remi & Diede vertellen een pakkend verhaal dat, in alle opzichten, brandend actueel is en de luisteraars meeneemt naar een wereld waarin alle hedendaagse zorgen van de baan zijn. Een wereld waarin de volledige vrijheid steeds dichterbij komt. Iets wat, na een periode van onzekerheid en in dagen van oorlog, verdriet en pijn, een zéér mooie boodschap is.

‘Nog Even’ is de eerste Nederlandstalige single van Remi & Diede en wordt uitgebracht door JV Records, het label van collega-artiest Jérémie Vrielynck, die het nummer meeschreef en de volledige productie voor zijn rekening nam.
Nog even is vanaf vrijdag 11 maart te koop.

Bio van Remi de Smet en Diede Van den Heuvel