.
Regi en Camllle
vrijdag 23 september 2022

Regi: “Ze kunnen weer op mij rekenen”

Hij hielp haar naar de top

Vlaanderen is massaal in de ban van zangeres Camille. Dankzij #LikeMe en ‘The Masked Singer’ is de populariteit van deze jonge zangeres niet te ontzien. Dat ze dankzij Regi ook solo enkele monsterhits wist te scoren, heeft haar alleen maar verder naar de top gebracht.

Camille heeft ondertussen een 2de album uit, maar daar heeft Regi dit keer weinig mee te maken gehad. Al had hij daar een goede reden voor.

“Ze wilden zo snel mogelijk een tweede album voor Camille, maar ik had daar helaas geen tijd voor. Haar eerste album hebben we in de coronaperiode gemaakt. Ik zat toen de hele tijd thuis en ik heb achttien nummers of zo geschreven voor haar. Nu ging dat niet, met spijt in het hart”, bekent Regi in Dag Allemaal.

Het nieuwe album van Camille is gemaakt met twaalf verschillende producers, en dat is de enige manier waarop ze zoiets snel krijgen gebolwerkt. Maar dat Regi nu niet heeft meegewerkt, betekent niet het einde van hun samenwerking.

“We zullen nog vaak samen in de studio te vinden zijn. Haar team denkt al verder, hé. Als er echt dé single gemaakt moet worden, dan ben ik er. Dat komt wel goed. ‘Vuurwerk’ gaat er altijd zijn. Dat is haar signature song voor de rest van haar leven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Regi

Meer Over:

Regi