.
Regi en Kristel
zaterdag 9 maart 2024

Regi: “Wij komen nog altijd goed overeen met onze exen”

Vlaanderen was er niet over te spreken

Regi en Kristel zijn op dinsdag 27 februari in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje gestapt. Het huwelijk werd bijgewoond door vrienden, familie en een heleboel bekende gasten waaronder Jaap Reesema, Pauline Slangen en Arno Louwette.

Naar aanloop van dat huwelijk was er de realityreeks ‘Regi gaat trouwen’. Die reeks heeft heel wat kritiek gekregen. Zo vond Vlaanderen het niet kunnen dat Regi en Kristel zo neerbuigend waren over hun exen.

“Ik vond dat heel moeilijk. Er was nul insteek dat wij iets slechts over onze exen wilden vertellen. Toen we onze relatie vorig jaar bekendmaakten, was de tendens al: arme ex, arme kinderen. Terwijl wij heel goed overeenkomen met mijn ex-man en met Elke”, zegt Kristel in Dag Allemaal.

Kristel en haar ex-man zijn ondertussen zo’n zes jaar uit elkaar, Regi en Elke Vanelderen al zo’n vier jaar. Ze hebben beiden een eenzame periode gekend, maar vinden nu opnieuw de liefde.

“Dan denk ik: het is niet gemakkelijk om opnieuw geluk te vinden, zeker niet op onze leeftijd, dus gun het ons nu eens gewoon om ons verhaal te vertellen.”

Bio van Regi, Jaap Reesema, Pauline Slangen en Arno Louwette