.
Regi en Kristel
woensdag 7 juni 2023

Regi verklapt wanneer hij gaat trouwen

Sneller dan je denkt

Staat Linda Mertens in oktober terug in het Sportpaleis samen met Regi, of niet. Het is een vraag die op iedereens lippen brandt, maar ook op die van Regi zelf. Het zou zomaar eens kunnen, al spelen er heel wat factoren mee in die beslissing.

Maar naast de ‘zorgen’ rond de Sportpaleisconcerten, heeft Regi ook nog andere ‘zorgen’. Zo is hij recent verloofd met zijn vriendin Kristel en moet er een huwelijk gepland worden.

“De weddingstress heb ik er met de verloving gratis bijgekregen. Want we gaan niet te lang wachten. Als het aan mij lag, trouwden we morgen al. Maar het zal voorjaar 2024 worden, liefst voor de opnamen van de derde ‘Regi Academy’”, onthult Regi in Dag Allemaal.

Terwijl Regi en Kristel eerst een intieme plechtigheid in gedachten hadden, zijn ze al van dat idee afgestapt. Zo klein zal het uiteindelijk niet worden.

En dan is er nog de drukke zomer die hem te wachten staat. Hij scoort goed met zijn nieuwe single ‘Horen, Zien en Zwijgen’ en krijgt veel positieve reacties. “Het nummer gaat weer iets meer in de richting van de dance die ik met Milk Inc. bracht. Iedereen is Nederlandstalige pop aan het maken, het wordt druk op die wei. Dan verander ik liever op tijd van koers.”