.
Regi
vrijdag 3 maart 2023

Regi straalt: “Het is straf hoeveel ze aankan”

Ze wonen dicht bij elkaar

Regi straalt en dat heeft allemaal te maken met zijn nieuwe liefde in zijn leven: Kristel. Kristel en Regi zijn nog niet zo heel lang samen, maar ze voelen dat het goed zit tussen hen.

De dj is een drukbezette man en Kristel weet op voorhand waar ze aan begint. Muziek zal altijd op de eerste plaats komen. Maar dat vindt ze niet erg.

“Het is zo straf hoeveel ze aankan met een gigantische glimlach: ze zorgt voor haar dochtertje van zeven, maakt tijd voor mij en heeft een druk sociaal leven”, begint Regi in Dag Allemaal.

En Kristel moet toegeven dat het niet altijd allemaal even evident is. Want ze heeft ook nog haar huis af te betalen en een huishouden te runnen.

“Mijn ouders springen veel bij, da’s de realiteit. Ik zal nooit de ouder zijn die halftijds werkt en tijd heeft om playdates voor haar kind te organiseren. Soms zijn er te weinig uren in een dag om het allemaal gedaan te krijgen. Maar je leert ermee omgaan. Regi en ik wonen maar vijftien minuten van elkaar, das handig. En het klikt ook nog eens fantastisch tussen onze kinderen.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi