.
Regi Penxten
donderdag 28 maart 2024

Regi: “Ik zou er geen twee keer over moeten nadenken”

Maar is het wel verstandig

Of er ooit nog een baby Penxten komt, dat weten we voorlopig nog niet. Regi Penxten en Kristel Hubeny twijfelen heel hard en weten niet of een baby nog wel in hun leven past. Al heeft Regi de papatest wel goed doorstaan door zo goed voor hun hond Dellie te zorgen.

“Met als kleine nuance dat die papatest was in mijn vijf relatief kalme maanden, dat geeft een vertekend beeld. Vanaf april wordt 't weer razend druk, zeven maanden aan een stuk”, zegt Regi in Dag Allemaal.

Ook Regi wordt door veel mensen gewaarschuwd dat hij misschien toch gewoon gek is, mochten ze opnieuw voor een kindje gaan.

“Natuurlijk hou je daar dan ook een beetje rekening mee. Louter biologisch zou ik er geen twee seconden over nadenken, ik zou heel graag weten hoe een kind van ons eruit zou zien. En stel je voor dat het een jongetje is, na al die dochters! We hebben wel bewust opgelet dat we geen fratsen voorhadden, dat Kristel niet nu al zwanger zou zijn, bedoel ik. Dan kon ze niet eens een coupeke drinken op haar eigen huwelijk.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi