.
Regi en Camllle
maandag 21 november 2022

Regi: “Ik wil alleen het beste voor hen”

Hij voelt zich nog geen vaderfiguur voor hen

Sinds eind oktober is de Regi-family weer een beetje groter met Arno en Melanie erbij. Jaap, Olivia, Camille en Pauline zijn nu in goed gezelschap van nieuw en straf talent en kunnen samen met Regi aftellen naar een drukke zomer.

“Maar ik voel me nu nog geen vaderfiguur voor hen. Misschien als ik vijftig word, of als mijn haar grijs begint te worden. Ik voel me jong, zowel geestelijk als fysiek. Als ik met Pauline op het podium sta, denk ik: die is juist hetzelfde als ik. Natuurlijk wil ik het beste voor mijn jonge mensen, maar ik ga ze niet pamperen”, klinkt het in Story

En dat is ook iets wat Regi niet doet bij zijn dochters Ellie Martha en Renée. Zij moeten hun papa heel vaak missen, al probeert de dj ook heel veel tijd voor hen te maken.

“Ik probeer er echt wel voor hen te zijn, al dacht ik soms: deze week gaat het niet lukken. Maar voor je het weet, zie je hen drie weken niet en dat wil ik niet. Dus ook al was ik doodmoe en hing ik gewoon in de zetel, ik was er wel voor mijn dochters.”

Regis dochters waren er dan ook bij in het Sportpaleis om het feestje van hun papa niet te missen. “Het zijn makkelijke meisjes om mee te nemen. Braaf, beleefd…De jongste was na het eerste deel wel wat moe en heeft dan in de backstage alle snoepjes opgegeten.”