.
Regi
vrijdag 24 februari 2023

Regi: “Ik had gedacht dat het veel langer zou duren”

Hij was maar twee jaar vrijgezel

Regi is niet langer vrijgezel en dat mag iedereen geweten hebben. Hij is dolverliefd op de bloedmooie Kristel, afkomstig uit Genk. En de liefde is wederzijds. Kristel en Regi stralen.

Wie nu exact het initiatief heeft genomen, daar zijn de twee nog niet aan uit. “Dat kunnen we echt niet zeggen. We voelden het allebei. We zijn gewoon in die relatie gerold”, vertelt Kristel in Dag Allemaal.

Nadat Regi en Elke Vanelderen hadden aangekondigd dat ze niet langer een koppel vormden, was zowat heel Vlaanderen benieuwd wie de nieuwe partner van Regi zou worden. Naar eigen zeggen had hij weinig tijd om te daten, maar hij heeft dus geluk gehad.

“Ik ben blij dat ik al zo snel weer de vrouw van mijn leven heb gevonden. Statistisch gezien kan dat niet, ik dacht dat mijn vrijgezellenfase veel langer zou duren. Ik weet dat ik heb gezegd dat ik pas na mijn show in het Sportpaleis zou daten, maar er was eigenlijk in oktober al iets aan het bloeien tussen ons.”

Regi weet dat hij het getroffen heeft met Kristel en dat hij met zijn gat in de boter is gevallen. “Stiekem ben ik content dat ik niet te lang op de markt ben geweest. Ik kan als BV moeilijk op datingsapps gaan, hé”