.
Regi
zondag 21 mei 2023

Regi: “Het is nog nooit zo vlot gegaan” 

Iedereen is welkom 

Regi heeft een nieuwe single klaar ‘Horen, Zien en Zwijgen’ en wordt ingezongen door de Nederlandse Maxine. Het is een positief liefdesliedje geworden dat heel sensueel klinkt.

De sound doet denken aan Milk. Inc, maar in tegenstelling tot de nummers van Milk. Inc die vaak over kommer en kwel gingen, gaan de nieuwe nummers vooral over de liefde. Regi zou het nu veel moeilijker vinden om zo’n depressieve teksten te schrijven zoals vroeger.

En ook de nieuwe vriendin van Regi vindt de single geweldig. “Kristel vind het nummer het beste wat ik al gedaan heb. Maar dat specifieke nummer dat ik geschreven heb, komt misschien later nog. Dat gaat iets te maken hebben met onze relatie”, zegt Regi mysterieus in Het Belang Van Limburg.

Er staat Regi alweer een drukke zomer te wachten met optredens overal in Vlaanderen. Alleen in Limburg lijkt de dj niet echt op veel affiches te staan.

“Limburgers die goesting hebben, kunnen in oktober altijd naar het Sportpaleis komen. Dan zien ze het in het groot. De ticketverkoop is nog nooit zo vlot gegaan, dus ik ben heel dankbaar.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi