.
News Image

Regi hept Camille Dhont aan platencontract.

“Zowel examens op school als online.”


De Westvlaamse zangeres/actrice Camille, bekend van haar rol in #LIKEME, werd vandaag negentien jaar. En dat werd gevierd op de kantoren van haar nieuwe platenfirma CNR Records,waar ze vandaag haar allereerste platencontract tekende.



Naast haar rol in de populaire Ketnet-reeks #LIKEME start ze deze zomer al met haar platenfirma CNR, muziekproducer REGI en manager Niels William aan haar eerste solo-album, dat begin volgend jaar zal verschijnen.



Regi: “Camille zong al de titelsong in van mijn nieuw album ‘Vergeet De Tijd’. Tijdens de opnames was ik meteen van mijn sokken geblazen. Wat een stem en uitstraling! Zonder twijfel een toptalent. Ik ben dan ook blij dat ik samen met mijn creatief team en met extra steun vanuit onze muziekuitgeverij Tousensemble Publishing met Camille de studio in kan duiken om haar eerste album vorm te geven. Zonder zomeroptredens kan alle tijd en creativiteit naar deze muzikale uitdaging stromen samen met Camille. Ik ben ervan overtuigd dat 2021 zal knallen voor Camille.”



Tom De Meijer van CNR Records: “Een talent als Camille verdient zonder twijfel haar plek binnen een ondernemend entertainmentbedrijf als CNR Records. Samen met Regi en haar management zullen we zorgvuldig een succesvol traject uitstippelen om Camille alle tijd en ruimte te geven voor de start van haar muzikale solo-carrière. De media, maar ook de fans staan meer dan ooit klaar om nieuw, fris talent van eigen bodem te omarmen en te steunen. Het gebeurt niet vaak dat je iemand tegenkomt die het allemaal heeft: zangtalent, zin om hard te werken en performen als geen ander. Dit gaat echt muzikaal vuurwerk opleveren.”



William Vaesen: “Toen Camille me vroeg of ik haar management wilde verzorgen, heb ik daar niet lang over moeten nadenken. Vanuit ons productiehuis Heartmade Media zullen we concepten ontwikkelen rond haar talent als actrice en presentatrice. Maar de focus blijft uiteraard vanaf het begin bij haar zangcarrière en de uitbouw daarvan. Ik denk dat er een grote behoefte is aan muziek van eigen bodem en met Camille willen we een verhaal schrijven dat tegelijkertijd herkenbaar en modern is en waarin ze een rolmodel kan zijn voor haar leeftijdsgenoten.”


Bio van #LikeMe en Camille

Meer Over:

#LikeMe Camille