.
Regi
woensdag 24 augustus 2022

Regi: “Dit is exact zoals ik het mij had voorgesteld”

De zomer van zijn leven

Afgelopen zaterdag won Regi jammer genoeg niet zijn derde zomerhit. Maar dat vindt de populaire Vlaamse DJ niet erg. Hij beleeft een ontzettend drukke zomer en bespeelt zowat elk podium in Vlaanderen.

“Het is echt extreem druk met heel veel optredens, van dorpsfeesten tot Tomorrowland en andere grote festivals. Maar leuk, dit is waar we van droomden toen het nog corona was, hé. Als we ‘Kom wat dichterbij’ spelen…Dat is echt zoals ik het me voorgesteld had”, zegt Regi in Dag Allemaal.

Druk of niet, voor Regi is dit misschien wel de leukste zomer van zijn leven en dat wil al heel wat zeggen. En dan moet het hoogtepunt nog komen.

“Tot nu toe is het een grand cru. En dan moet het Sportpaleis nog komen. En het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ is ook begonnen.”

Net zoals alle artiesten is Regi er na de coronaperiode voor de volle 100% ingevlogen, maar hij let ook op zijn mentale welzijn. “Ik probeer toch twee vrije dagen per week te hebben zodat ik tijd kan maken voor de kinderen. En ik heb geluk, want als dat een keer niet lukt dan doet Elke (Regi’s ex-vrouw) daar gelukkig niet moeilijk over.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi