.
Regi
maandag 28 november 2022

Regi: “Dat zal toch nog even moeten wijken”

Hij heeft nog geen tijd om te daten

Het is al enkele maanden geleden dat Regi en Elke Vanelderen bekend maakten dat ze niet langer een koppel vormden. Ze gingen als goede vrienden uit elkaar en delen de zorg voor hun dochters Ellie Martha en Renée.

Maar ook voor hen was het even wennen dat hun mama en papa niet langer samen waren. “Natuurlijk vinden ze dat jammer en missen ze hun mama als ze bij mij zijn, maar ik denk niet dat ze psychologisch beschadigd zijn voor de rest van hun leven”, reageert Regi in Story.

Elke en Regi komen nog steeds goed overeen en hebben nog dagelijks contact met elkaar, vooral dan over de kinderen.

“Elke pusht me ook op een vriendelijke manier om me aan die regeling met de kinderen te houden, omdat ze vreest dat ik hen anders niet meer zie. Al zou ze me in nood wel helpen hoor.”

Regi liet eerder al verstaan dat hij terug klaar was om te daten vanaf 22 oktober. Maar hij zal de geïnteresseerde dames toch nog even moeten teleurstellen. “Ik heb geen tijd. Eerst heb ik vakantie, dan moet ik een tv-special van het Zwaartekracht-concert afmixen en ook nog nieuwe nummers schrijven. Dat moet toch niet wijken omdat ik wil daten hé?”