.
Kristel Hubeny en Regi
zondag 24 maart 2024

Regi: “Dat was precies een aflevering van Blind Getrouwd”

Hij ging dood van de zenuwen

Begin december stapten Regi Penxten en Kristel Hubeny in het huwelijksbootje. Voor Regi was het een heel stresserende dag. Hij ging bijna dood van de zenuwen.

“Bij die ceremonie in de kerk... het was precies een aflevering van 'Blind Getrouwd'. Ik ging echt dood. Ten eerste was ik zo nieuwsgierig naar hoe ze eruit zou zien, en ten tweede dacht ik echt: 'Shit, seffens bedenkt ze zich!' Och, er was gewoon veel stress die dag. Mijn vader stond aan de verkeerde kerk, Kristels make-up was eerst niet goed gedaan, de decoratie thuis voor ons kleine feestje voor 40 man was aanvankelijk niet zoals we het wilden...”, zucht Regi in Dag Allemaal.

Kristel geeft zelfs eerlijk toe dat haar huwelijk in Genk allesbehalve een fijne beleving was. Voor hun trouw in Zuid-Afrika hebben ze gelukkig een weddingplanner onder de arm genomen.

“Zij snapte exact wat we wilden. Dan voel je je ook helemaal à l'aise. België was maar de generale repetitie, Zuid-Afrika was voor echt. Ik heb mijn telefoon ook niet aangezet. Ik wilde gewoon genieten. Het was veel chiller en het werd veel meer een echt feest.”