.
Regi
vrijdag 30 september 2022

Regi: “Dan ga je eens iets zien”

Binnen enkele weken staat hij in het Sportpaleis

Het was een bijzonder drukke zomer voor Regi. Hij had het ene optreden na het ander en scoorde alweer een monsterhit met ‘Zwaartekracht’. Binnenkort staat het Sportpaleis nog op de planning en dan is het eindelijk tijd voor vakantie.

“Dan ga ik nog eens naar Zuid-Afrika. Mijn huis staat daar al te lang leeg. En nadien begin ik alweer aan een zomerhit voor volgend jaar. “Zwaartekracht’ is ook in de kerstperiode gemaakt. In oktober is er eerst nog de nieuwe single met de winnaar van ‘Regi Academy’. We zullen zien hoe die bolt”, zegt Regi in Dag Allemaal.

Ondertussen is het al een tijdje geleden dat Milk Inc nog heeft opgetreden. Door de pijnlijke situatie van Linda Mertens is er onverwachts een ‘einde’ aan het grote succes gekomen. Al zal Regi nooit van een ‘einde’ spreken.

“Als we die nummers spelen, krijgen die nog altijd veel respons. Als Linda als verrassing mee op het podium zou staan in het Sportpaleis, je zou nogal wat horen! Nee, als Linda morgen zegt; ‘I’m ready, go!’, en haar stem blijkt nog in orde te zijn, dan beginnen we eraan.”

Een comeback van Milk Inc, dat zal ongetwijfeld op heel wat succes kunnen rekenen. En in afwachting kunnen de fans voorlopig dus nog blijven hopen.

Bio van Regi

Meer Over:

Regi