.
News Image

Recensie: Bonnie & Clyde in Antwerpen

Onze reporter geeft Bonnie & Clyde goede punten.


Getuige zijn van een Hollywood-actiefilm in Antwerpen? Dat kan komende week nog in het Zuiderpershuis tijdens een bezoek aan de intrigerende musical Bonnie & Clyde.



Juan Gerlo: “Een actiefilm on stage. Het schieten, de passie, het liefdesverhaal, het heeft echt iets weg van een oude Hollywoodfilm”. Juan, in de titelrol van Clyde, vat hiermee perfect samen wat het publiek in het eerste speelweekend heeft ervaren. Van Ghost Rocker naar een legendarisch crimineel duo, dat weet Juan niet alleen geloofwaardig te spelen, hij toont ook aan dat hij de moeilijke musicalpartituren zo uit de mouw van zijn jaren 30-kostuum kan schudden.



Geen musicalfan? Geen probleem! “Bonnie & Clyde is ideaal voor filmliefhebbers die theater niet gewoon zijn” vult tegenspeelster Charlotte Campion (Bonnie) aan. Charlotte weet niet alleen Clyde te verleiden, maar verleidt ook het publiek met haar stem.



Bonnie & Clyde heeft de klasse van een Hollywood film, aangevuld met prachtige muziek, gebracht door een fantastische cast, 30-koppige band en ensemble. BSO heeft met Bonnie & Clyde een topproductie in handen en laat hiermee de amateurmusicalwereld ver achter zich. “Zo’n musicalproductie komt niet snel meer terug naar hier”, aldus Charlotte.




Praktisch:

Donderdagavond 3 oktober 2019, 20u15

Vrijdagavond 4 oktober 2019, 20u15

Zaterdagavond 5 oktober 2019, 20u15

Zondagmiddag 6 oktober 2019, 15u00


Tickets: www.bso-producties.be

Bio van Juan Gerlo en Charlotte Campion