.
Rani De Coninck
dinsdag 9 februari 2021

Rani De Coninck onderuit: opnieuw hersenschudding

Avontuurtje van Rani De Coninck eindigt bij dokter.

Dikke pech voor Rani De Coninck. De presentatrice is onderuit gegaan en viel met haar hoofd op de grond. Resultaat: een lichte hersenschudding. Rani maakte geen slippertje op een ijsplek, maar kon de smeekbede van haar zoontje niet weerstaan om zijn nieuwe skateboard eens te proberen. ”’Mama, wil jij ook eens proberen? Ik zal het je leren!’ Als ik iets kan bijleren, zal ik het nooit laten. En zo kwam ik na twee seconden te weten waarom ze die nieuwe surf-meets-skateboard van m’n oudste zoon ‘air rocket’ noemen...’, lacht Rani De Coninck op Instagram.

Voor Rani het door had, lag zij op de grond. “Het ding schoot onder m’n blote voeten door en gooide bibi keihard tegen de grond... Resultaat : een lichte hersenschudding, 1 jaar na de vorige”, gaat Rani.

Of mamalief haar lesje nu wel geleerd heeft? Volgende keer draagt zij zonder twijfel een helm. Maar misschien moet Rani gewoon accepteren wat één van haar volgers schrijft: “Je bent geen 20 meer”. Oei, dat zou wel eens hard aan kunnen komen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Rani De Coninck

Meer Over:

Rani De Coninck