.
Rani De Coninck
maandag 6 december 2021

Rani De Coninck kraakt na overlijden zus: “ik voelde mij schuldig”

Haar zus stierf toen ze zestien was

Radio-presentatrice Rani De Coninck is één en al positiviteit. De Coninck lijkt altijd te lachen en niks lijkt haar van de wijs te brengen. Maar het leven van Rani is natuurlijk niet één en al rozengeur en maneschijn. De presentatrice kreeg ook al heel wat moeilijke momenten te verwerken.

“Ik was zestien en net op het punt om zelf de wereld in te stappen. Ik was eerder een huismus, dus mama heeft mij letterlijk buiten geduwd. De avond toen ik voor het eerste uitging, gaf mijn zus een verjaardagsfeestje voor haar dochter, die één werd. Twee dagen later is ze verongelukt. Ik vond dat verschrikkelijk, omdat ik zoveel liever op dat verjaardagsfeest was geweest”, vertelt een emotionele Rani in Het Laatste Nieuws.

Voor Rani voelde die avond alsof ze geen afscheid meer had kunnen nemen van haar zus, en dat knaagt. “De hemel viel op mijn hoofd. Ik ben volledig geïmplodeerd. Ik kwam niet meer buiten. Lachen was lange tijd héél moeilijk. Als het me toch eens overkwam, voelde ik me meteen schuldig.”

Bio van Rani De Coninck

Meer Over:

Rani De Coninck