.
Rani De Coninck
donderdag 8 december 2022

Rani De Coninck: “Je doet me daar meer een plezier mee”

Voor haar geen dure nutteloze cadeau’s

Met ‘Pakje van je hart’ heeft Joe terug een mooie actie op poten gezet. Met de actie willen ze ieder kind dat geen cadeautje onder de kerstboom verwacht toch een cadeautje geven. En daarbij krijgen ze de steun van heel wat bekende Vlamingen.

Rani De Coninck is alvast enthousiast over de actie. Ook zij zorgt er altijd voor dat haar kinderen toch een kleinigheid onder de kerstboom kunnen verwachten.

“Ik doe hen het liefst een uitstap cadeau, in plaats van materiële zaken. Voor mijn verjaardag of moederdag wil ik zelf ook geen duur cadeau. Je doet me meer plezier met een beleefcadeau: gewoon even tijd maken voor mij, samen iets leuks doen”, zegt Rani in Story.

Rani denkt altijd goed na over wat ze koopt en cadeau geeft en zal nooit zomaar impulsief iets kopen. Ze stelt zich altijd de vraag of ze het echt nodig heeft of niet.

“Als ik een cadeautje wil schenken, koop ik dat het liefst bij een lokale kleine handelaar waar je vriendelijk bediend wordt. Zij moeten opboksen tegen de grote spelers, ze hebben het al moeilijk genoeg.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Rani De Coninck

Meer Over:

Rani De Coninck