.
Rani De Coninck
vrijdag 24 mei 2024

Rani De Coninck: “Ik ben nu geen Rani 2.0”

Maar ze staat meer open

Niemand zo blij en vrolijk als Rani De Coninck. De presentatrice heeft altijd een stralende glimlach op haar gezicht en ondanks de moeilijke momenten probeert zij om te blijven lachen.

Toch schuilt er achter die mooie stralende glimlach ook veel verdriet. Eind 2022 crasht Rani helemaal en neemt ze een radiopauze van veertig dagen.

“Ik denk niet dat ik nu een Rani 2.0 ben. Maar ik ben nu wel een Rani die zich in al haar kwetsbaarheid durft te tonen. Dat heeft heel veel moed gevraagd. Want uiteindelijk gaat het over mijn privéleven en hebben mensen daar geen zaken mee”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Maar Rani maakt ook al heel lang deel uit van heel wat mensen hun leven, onbekend en bekend, dat ze ook vindt dat ze al die mensen een verklaring verschuldigd is.

“Ik moest hen de waarheid vertellen over mijn afwezigheid. En dus heb ik in mijn hart laten kijken. Ik was verrast door de vloed van reacties die ik over mij heen kreeg, als een warm dekentje. Het voelt alsof er een soort kanaal is geopend en there is no way back."

Bio van Rani De Coninck

Meer Over:

Rani De Coninck