.
News Image

Radiostem Heidi Lenaerts heeft het naar haar zin in Oostende

Heidi Lenaerts heeft géén spijt van haar verhuis.


Klara-presentatrice Heidi Lenaerts verhuisde vlak voor de zomer met haar hele gezin van de groene rand van Brussel naar Oostende. Na het plotse overlijden van haar radiocollega Christophe Lambrechts kwam ze nogmaals tot het besef dat het goed is om je dromen na te streven.



“Ronald en ik zijn stadsmensen, maar hier kan je zowel genieten van de drukte als van de rust. Omdat de zee nooit ver weg is, voel ik me nooit opgesloten, wat je in een stad als Brussel wel hebt,” getuigt Heidi in Story.



“Bij de vroeggeboorte van onze dochter Lily Rose had ik al zoiets van: je moet doen in het leven wat je graag doet, je weet nooit wat er gebeurt. Toen ik reuma kreeg, werd dat gevoel alleen maar versterkt.” En dan was er nog het onverwachte overlijden van Christophe Lambrechts dat nogmaals een wake-up-call was. “We moeten niet wachten tot ons pensioen om onze dromen na te jagen,” aldus Heidi Lenaerts.



Heidi Lenaerts woont ondertussen twee maanden in Oostende en is al volledig ingeburgerd. Echt vreemd is dat niet aangezien ze al tien jaar naar de kuststad op vakantie gingen. En met haar reuma gaat het ook veel beter sinds de aan zee woont.


Bio van Heidi Lenaerts

Meer Over:

Heidi Lenaerts